PHP-Nuke Services - Addons, Modules, Blocks Vizitati www.westdesign.ro Select Interface Language:EnglishRomanian
  Login or Register HomeForumsDownloadsYour AccountWeb LinksContact   
SectionsShow\Hide
MultiheadlinesShow\Hide
LoginShow\Hide
~ Welcome, alien
Nickname Password
(Register)

~ Membership:

Greetings to the newest member jincesoft
~ New Today: 0
~ New Yesterday: 0
~ Overall: 4306

~ People Online:
~ Visitors: 8
~ Members: 0
~ Total: 8
~Aikon is offline
on Yahoo Msg.
Link to meShow\Hide

aikons.net
Search in FeedsShow\Hide
Search in feeds
HistoryShow\Hide
On 21 May

Speed Up   Pause   Speed Down
DictionaryShow\Hide
Enter the word

Romanian users only

- aikons.net - PHP-Nuke Services Forum Index

This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. Page 1 of 1
Alte probleme la traducerea Php-nuke 7.6 fara diacritice...
Message Author
Reply with quote
Post Posted: Friday 04 February, 2005 13:32

am inceput sa instalez php-nuke 7.6 platinum care are baza in v7.6 adica trebuie sa instalezi intai v7.6 si apoi sa updatezi. am instalat si apoi am copiat fisiere limbii in site directory respectand structura originala insa cand am selectat limba romana nu s-a intamplat nimic.

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post Posted: Friday 04 February, 2005 20:31

Ok,
in primul rand trebuie spus ca PHP Nuke 7.6 Platinum difera destul de mult de PHP Nuke 7.6 deci fisierele de limba descarcate de aici nu vor fi bune pentru platinum, asta ii sigur.

Daca totusi reusesti sa faci rost de undeva de fisierele pentru limba romana [ceea ce ii putin probabil] pentru php-nuke platinum trebuie se la copiezi nu in directorul radacina al sitului ci in fiecare din folderele din radacina sitului.

Adica fisierul
din phpnuke 7.6 - in romaneste cu diacritice\admin\language\lang-romanian.php--->in situl_tau\admin\language\lang-romanian.php

din phpnuke 7.6 - in romaneste cu diacritice\language\lang-romanian.php--->in situl_tau\language\lang-romanian.php

din phpnuke 7.6 - in romaneste cu diacritice\modules\Content\language\lang-romanian.php--->in situl_tau\modules\language\lang-romanian.php

din phpnuke 7.6 - in romaneste cu diacritice\modules\Content\admin\language\lang-romanian.php--->in situl_tau\modules\Content\admin\language\lang-romanian.php

s.a.m.d.

deci nu suprascrii nimic ci numai copiezi in directoarele corespondente.

View user's profile Send private message Visit poster's website
Reply with quote
Post Posted: Saturday 05 February, 2005 17:15

acum am reinstalat v7.6.0-tar care am gasit-o pe www.php-nuke.ro si am observat ca are limbaromana deja instalata. singura problema este ca atunci cand selectez limba romana nu se traduc decat unele parti ale site-ului. parti ca titulirile zonelor si unele mesaje raman netraduse. am observat ca fisierele de limba romana sunt doar partial traduse. fisierele tase sunt compatibile cu aveasta versiune a site-ului? daca da trebuie doar sa copii folderele cum sint in arhiva folosind totalcommander ca de obicei. eu folosesc totalcommander pt upload ftp.

multumesc

Reply with quote
Post Posted: Saturday 05 February, 2005 17:55

Nu stiu ce este pe www.php-nuke.ro [cred ca au luat traducerile de aici pentru php-nuke 7.6 si le-au pus aiurea in pachetul 7.6 platinum]

Tie ti se intampla exact ce iti spuneam inainte!

Cele doua versiuni nu sunt identice deci nici constantele declarate in cadrul lor nu sunt la fel. Platinum are mai multe constante.

Chestiile ale a pe care le vezi tu "netraduse" de genul _BLABLA, apar asa pentru ca constanta _BLABLA nu este definita.

Pana nu apare o versiune de traduceri pemtru limba romana speciala pentru PHP-Nuke 7.6 Platinum nu are rost sa-ti bati capul.
Daca vrei sa ajuti in acest sens intra pe www.phpnuke-downloads.ro. Acolo se discuta deja despre formarea unei echipe pentru traducerea PHP-Nuke 7.6 Platinum.

Reply with quote
Post Posted: Sunday 20 February, 2005 11:38

Quote:

deci nu suprascrii nimic ci numai copiezi in directoarele corespondente.

Totusi suprascrierea e utila pt. versiunea oficiala a php-nuke 7.6, da?
Contine si traducerea forumului phpbb cu tot cu butoane?
Orice alt modul adaugat necesita traducere separata, da?

Reply with quote
Post Posted: Sunday 20 February, 2005 14:48

Corect 100% ce ai scris!

This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Page Generation: 0.53 Seconds