Furnizorului meu de hosting i-a cazut serverul. Back-up-urile erau pe acelasi hdd, asa ca am ramas fara site. Back-up-ul meu era doar pentru site in sine, nu si pentru baza de date, asa ca am transferat site-ul si am pus baza de date initiala a Platinum-ului, fara useri si altele. Problema e ca mai demult, inainte de a pica serverul, am facut update la forum (phpbb-ul inclus in Platinum) si am instalat Coppermine. Acum forumul functioneaza partial, adica au ramas categoriile, se poate posta, dar cand vreau sa vad subiectul nu-mi apare nimic, in afara de meniul din de partea superioara (FAQ, Cautare, etc.) Ce ar trebui sa fac acum? E suficient un update? Daca da, de unde sa-l iau ca sa fie compatibil cu Nuke Platinum?
La fel si in cazul Coppermine. Pentru galerie am un link sub forma de banner. Cand dau click imi apare mesajul "Sorry, that module file was not found." Coppermine e activat ca si modul, dar fiind instalat ulterior crearii bazei de date actuale ceva s-a pierdut. Pentru a functiona trebuie sa fac un update sau sa reinstalez? In care caz pierd galeriile foto si structura lor? E vorba de cateva mii de poze. Multumesc!