PHP-Nuke Services - Addons, Modules, Blocks Vizitati www.westdesign.ro Select Interface Language:EnglishRomanian
  Login or Register HomeForumsDownloadsYour AccountWeb LinksContact   
SectionsShow\Hide
MultiheadlinesShow\Hide
LoginShow\Hide
~ Welcome, alien
Nickname Password
(Register)

~ Membership:

Greetings to the newest member falacomigo
~ New Today: 1
~ New Yesterday: 2
~ Overall: 3713

~ People Online:
~ Visitors: 6
~ Members: 0
~ Total: 6
~Aikon is offline
on Yahoo Msg.
Link to meShow\Hide

aikons.net
Search in FeedsShow\Hide
Search in feeds
HistoryShow\Hide
On 9 January

Speed Up   Pause   Speed Down
DictionaryShow\Hide
Enter the word

Romanian users only

Situl personal NICU RANCOV Forum Index

Reply to topic Page 1 of 1
Php Nuke 7.9 si Php Nuke 8.1
Message Author
Reply with quote
Post Posted: Wednesday 06 February, 2008 17:14

Dupa lungi si lungi cautari pe net cred ca am capul calendar asa ca am zis sa incerc sa cer si parerea altora in privinta la acest subiect.Mi-am instalat php nuke 7.9 si am undatat la versiunea 8.1.

Ce probleme intampin eu:
-nu stiu cum sa activez sa pot folosii codurile html/java oriunde pe site cum ar fi in stiri,Content si forum
-module combatibile cu versiunile acestea noi ca gasesc pe net aproape doar versiuni vechi
-aikons ti-as fi recunoscator daca ti-as pune la dispozitie niste module pentru versiuni mai vechi si sa le faci pentru versiunile noi.Doar ca nu o sa mai folosim versiuni vechii... Am incercat sa folosesc de exemplu NukeJokes si NukeC30 si imi apare ca si cum nu ar fi bine introduse in baza de date.Cand afiseaza pe site apare cate o linie in fata la fiecare cuvant.Acuma astept nerabdator raspuns Cool
PS: daca este careva care are site in php-nuke si vrea sa facem schimb de experienta de module si blokuri nu ezitati sama contactati pe id de mess : eudani7
Bafta Mr. Green

View user's profile Send private message Visit poster's website
Reply with quote
Post Posted: Wednesday 06 February, 2008 17:45

Ok hai sa le luam pe rand.
Quote:
-nu stiu cum sa activez sa pot folosii codurile html/java oriunde pe site cum ar fi in stiri,Content si forum

Cum adica cum sa activezi codurile....?
Quote:
-module combatibile cu versiunile acestea noi ca gasesc pe net aproape doar versiuni vechi

Pai despre care module vorbesti.
Quote:
-aikons ti-as fi recunoscator daca ti-as pune la dispozitie niste module pentru versiuni mai vechi si sa le faci pentru versiunile noi.

..contra cost, nu?...sigur nici o problema.
Quote:
Cand afiseaza pe site apare cate o linie in fata la fiecare cuvant.

Fiecare modul are un fisier de limba...in cazul tau fisierul pentru limba romana lipseste...citeste un pic aici http://www.aikons.net/ftopict-92.html

Reply with quote
Post Posted: Monday 10 March, 2008 16:25

Salut! am si eu o nelamurire am versiune 8.0 ! Ei bine cand dau sa public o stire (NEWS) de exemplu si adaug DE EXEMPLU img style="border:1px solid black;"
src="/pix/milford_sound/milford_sound_t.jpg"
width="225"
height="151"
alt="Milford Sound in New Zealand" /><br /

Codul de mai sus l-am scris fara <,>.

Chiar si acolo in dreapta jos HTML dau acolo, scriu codul html dau "Update" si nu imi apare poza!

daca poti sa ma lamuresti si pe mine, astept un raspuns! Mc

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post Posted: Monday 10 March, 2008 16:34

Salut

Uite cum poti sa faci. Pune stirea cu imaginea pe care o vrei[formatata cum vrei] apoi uita-te la ea[stire] si din browser dai View source [sau CTRL+F3 sau CTRL+U pentru firefox] si vezi daca imaginea are atributul src corespunzator adica merge catre locatia unde este poza[in cazul tau /pix/milford_sound/milford_sound_t.jpg]...apropo sper ca ai un folder /pix care are un folder /milford_sound unde exista poza milford_sound_t.jpg

Reply with quote
Post Posted: Monday 10 March, 2008 16:44

Deci acum am introdus un alt cod IMG SRC="http://74.53.153.82/~morandi/iceradio/images/member1.jpg" la HTML si am dat Update, mi-a aparut poza in STORY TEXT acolo dar cand dau sa o publice si intru sa o vizualizez nu imi mai apare poza! deci este chiar aiurea!

Reply with quote
Post Posted: Monday 10 March, 2008 17:54

Nu prea inteleg ce spui, poti sa fii mai explicit un pic.
Quote:
Deci acum am introdus un alt cod IMG SRC="http://74.53.153.82/~morandi/iceradio/images/member1.jpg" la HTML

unde la "HTML"?

Dupa ce ai publicat stirea uita-te la codul sursa al paginii si vezi daca src este spre locul bun.
In plus pune
Code:
src="pix/milford_sound/milford_sound_t.jpg"
si NU
Code:
src="/pix/milford_sound/milford_sound_t.jpg"
.

Reply with quote
Post Posted: Monday 10 March, 2008 19:02

Deci nu are asta legatura din cate am inteles trebuie activat aceasta optiune de a folosi HTML-ul .... "How to use HTML in the PHP-Nuke Newsletter module!" o sa gasesti pe net daca cauti asta, acum o sa fac ce se spune pe acolo si apoi am sa te anunt si pe tine daca pana la urma asta era problema!

Reply with quote
Post Posted: Monday 10 March, 2008 19:28

deci nu lua in seama ce am zis mai sus! am facut 3 poze ca sa-ti dai seama mai clar despre ce vorbesc ! astept un raspuns daca se poate, multumesc!

Reply with quote
Post Posted: Monday 10 March, 2008 20:29

Ah tu te referi la tampeniile astea pe care le face editorul tinymce din phpnuke, adica scoate afara tagurile img din codul pe care-l introduci?
Aici sunt 3 chestii:
1. Foloseste acest editor numai cu Firefox sau cu IE, Opera face figuri cu acest editor.

2. In fisierul de configurare al sitului tau [config.php] php-nuke exista o linie care arata cam asa:
$AllowableHTML = array("b"=>1, "i"=>1, "strike"=>1, "div"=>2, "u"=>1, "a"=>2, "em"=>1, "br"=>1, "strong"=>1, "blockquote"=>1, "tt"=>1, "li"=>1, "ol"=>1, "ul"=>1);
inlocuieste-o cu linia
$AllowableHTML = array("b"=>1, "i"=>1, "strike"=>1, "div"=>2, "u"=>1, "a"=>2, "em"=>1, "br"=>1, "strong"=>1, "blockquote"=>1, "tt"=>1, "li"=>1, "ol"=>1, "ul"=>1, "img=>2");
la urma am adaugat "img=>2".

3. deschide fisierul includes/javascript.php si inlocuieste codul
Code:
tinyMCE.init({
mode : \"textareas\",
theme : \"basic\",
language : \"$lang\",
$edtcss
force_p_newlines: \"false\",
force_br_newlines: \"true\"
});

cu codul
Code:
tinyMCE.init({
mode : \"textareas\",
theme : \"basic\",
language : \"$lang\",
$edtcss
force_p_newlines: \"false\",
force_br_newlines: \"true\",
extended_valid_elements : \"img[style|class|src|border|alt|title|hspace|vspace|width|height|align|onmouseover|onmouseout|name]\"
});

acuma ar trebui sa mearga

Reply with quote
Post Posted: Monday 10 March, 2008 20:38

oops greseala la pct 2 sa pui "img"=>2 si nu "img=>2"

Reply with quote
Post Posted: Monday 10 March, 2008 21:19

ei asa da domne merge! cu toate ca mi-a disparut MENIUL ALA ce contine BOLD ITALIC ARANJAREA IN PAGINA, ETC... sa inteleg ca merge numai asa fara meniu ? merci mult de tot:)

Reply with quote
Post Posted: Monday 10 March, 2008 22:40

Nu nu nu trebuie sa dispara nimica...nu stiu care ii treaba acolo...nu stiu cum esti logat: ca si admin sau ca user/anonim
Eventual pune linia
Code:
extended_valid_elements : \"img[style|class|src|border|alt|title|hspace|vspace|width|height|align|onmouseover|onmouseout|name]\"

si cu cateva linii mai jos[vreo 12 linii]

Reply with quote
Post Posted: Monday 10 March, 2008 23:54

A mers, merci mult Smile esti tare, intr-un fel ma simt dator! Pe curand... Very Happy

Reply with quote
Post Posted: Wednesday 12 March, 2008 00:25

Salut...din nou! nu stiu daca postez bine aici problema mea dar nu am gasit ceva asemanator la topicuri! Am rezolvat problema de mai sus! Am facut un BLOCK cu numele CHAT si la continut am bagat <a href="chat/flashchat.php" target="_blank">CHAT</a> ei bine dau SALVARE si imi apare BLOCK-ul respectiv si contine cuvantul CHAT dar cand dau sa intru pe el mi-l deschide in aceeasi fereastra cu toate ca eu am pus codul ce ar trebui sa mi-l deschida intr-o noua fereastra! CARE-I TREABA PE AICI? Crying or Very sad MC

Reply with quote
Post Posted: Wednesday 12 March, 2008 07:26

morandi, daca nu ai gasit vreun topic asemanator de ce nu ai creat unul....exista un buton "New Topic" si in partea de sus si in cea de jos.
Nu putem pune toate problemele gramada intr-un singur topic Exclamation Exclamation Exclamation
Poate mai vine cineva cu aceeasi problema ca si tine...o sa-i fie mai usor. Ideea ii sa separi problemele. Nu? Cam asta ii rolul forumurilor. Ce ii asa de greu?
Te rog sa nu mai faci asa, pe viitor.

Despre "chat-ul" tau nu stiu care ii problema...uita-te sa vezi la sursa paginii daca nu cumva editorul ala tampit nu face aceleasi probleme pe care le-a facut la img. Daca da, revin-o si spune.

Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Page Generation: 0.52 Seconds