PHP-Nuke Services - Addons, Modules, Blocks Vizitati www.westdesign.ro Select Interface Language:EnglishRomanian
  Login or Register HomeForumsDownloadsYour AccountWeb LinksContact   
SectionsShow\Hide
MultiheadlinesShow\Hide
LoginShow\Hide
~ Welcome, alien
Nickname Password
(Register)

~ Membership:

Greetings to the newest member moyogi
~ New Today: 2
~ New Yesterday: 1
~ Overall: 3712

~ People Online:
~ Visitors: 10
~ Members: 0
~ Total: 10
~Aikon is offline
on Yahoo Msg.
Link to meShow\Hide

aikons.net
Search in FeedsShow\Hide
Search in feeds
HistoryShow\Hide
On 8 January

Speed Up   Pause   Speed Down
DictionaryShow\Hide
Enter the word

Romanian users only

Situl personal NICU RANCOV Forum Index

Reply to topic Page 1 of 1
Admistrare modul Content
Message Author
Reply with quote
Post Posted: Friday 14 March, 2008 13:43

Buna ziua, am urmatoarea problema legata de modulul Content:

Am creat un Bloc asociat modulului Content si am realizat mai multe pagini pentru acel Block, din meniul de Admin module - Content. Problema este ca in ficare pagina vreau sa introduc mai multe subpuncte care sa aiba link catre alta pagina/subpagina (exemplu: descrierea detaliata a fiecarui subpunct). Cum pot realiza noi pagini/subpagini in Content sau in alt block asemanator, fara ca aceste noi subpagini sa apara in blockul creat (acolo sa apara doar linkurile catre paginile intial realizate)? Multumesc anticipat pentru suport.

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post Posted: Friday 14 March, 2008 17:41

Buna ziua

Modulul Content are posibilitatea sa faci pagini si pe categorii.
De ce nu faci o categorie de exemplu 'Principala' si in blocul pe care l-ai facut poti sa incarci numai paginile din categoria 'Principala'....bineinteles fiecare din aceste pagini cu referiri catre alte pagini.

View user's profile Send private message Visit poster's website
Reply with quote
Post Posted: Friday 14 March, 2008 18:34

Aikon wrote:
Buna ziua

Modulul Content are posibilitatea sa faci pagini si pe categorii.
De ce nu faci o categorie de exemplu 'Principala' si in blocul pe care l-ai facut poti sa incarci numai paginile din categoria 'Principala'....bineinteles fiecare din aceste pagini cu referiri catre alte pagini.

Multumesc pentru raspuns. In modulul Content am realizat o categorie PRINCIPALA, in care am creat paginile dorite si care apar in Bloc, deasemenea am creat si o alta categorie DESCRIERE in care am incadrat alte pagini, problema ramane aceeasi, din acesta noua categorie DESCRIERE tot imi apar paginile dupa ce la activez in Bloc, desi nu vreau sa ramana in Bloc decat paginile din categoria PRINCIPALA. Cum pot exact sa las in Bloc doar paginile din prima categorie, insa sa ramana active si paginile din a doua categorie insa sa nu apara si in Bloc (pe care sa le folosesc ca subpagini)? Cum spuneam, dupa ce activez paginile, indiferent in ce categorie le incadrez (PRINCIPALA sau DESCRIERE), ele apar la un loc in Bloc, succesiv.

Reply with quote
Post Posted: Friday 14 March, 2008 18:54

Completare: am incercat sa nu activez paginile din a doua categorie DESCRIERE, ele nu mai apar in Bloc si raman vizibile ca subpagini pentru linkurile din paginile categoriei PRINCIPALA, insa raman vizibile doar cat sunt ca Admin inregistrat, cand dau logout si intru ca vizitator pa site, aceste subpagini neactive nu mai sunt vizibile cand dau click pe linkurile din paginile categoriei PRINCIPALA.

Reply with quote
Post Posted: Friday 14 March, 2008 19:05

Pai nu stiu cum ai creat tu blocul acela.
Ar trebui sa ai acolo un query de genul
Code:
$sql = "SELECT * FROM ".$prefix."_pages WHERE cid=id_categorie AND active=1 ORDER BY title ASC";
$result = $db->sql_query($sql);
while ($row = $db->sql_fetchrow($result)) {
   $content .='<a href="modules.php?name=Content&amp;pa=showpage&anmp;pid='.intval($row['pid']).'">'.check_html($row['title'], 'nohtml').'</a>';
}

iar id_categorie va fi numarul de ordine[id-ul] categoriei 'Principale'.
Ma rog, poti sa te joci mai mult cu query-ul respectiv[$sql] sa-ti arate numai ultimele pagini luate intr-o oarecare ordine...in exemplul meu le-am pus in ordine alfanetica...dupa titlu.

Reply with quote
Post Posted: Friday 14 March, 2008 19:11

Ooops cateva greseli

adica vei avea

Code:
$sql = "SELECT * FROM ".$prefix."_pages WHERE cid=id_categorie AND active=1 ORDER BY title ASC";
$result = $db->sql_query($sql);
   $content .='<a href="modules.php?name=Content&amp;pa=showpage&amp;pid='.intval($row['pid']).'">'.check_html($row['title'], 'nohtml').'</a><br />';
}

Reply with quote
Post Posted: Friday 14 March, 2008 19:37

Mie imi apare astfel in scriptul din block-content:

sql_query("SELECT pid, title FROM " . $prefix . "_pages WHERE active='1'");
$pid = intval($row['pid']);
$title = filter($row['title'], "nohtml");
$content .= "<strong><big>·</big></strong> <a href=\"modules.php?name=Content&amp;pa=showpage&amp;pid=$pid\">$title</a><br>";

Este diferit de ce mi-ai trimis si cand am inlocuit total nu mai aparea nimic in sit. Ce anume trebuie sa inlocuiesc si cum gasesc sau cum plasez id-ul categoriei PRINCIPALA? Blocul l-am realizat doar din panoul de Admin din site, cu Add Block si selectand din lista fisierul Content pentru acest Block, apoi tot din panoul Admin module am realizat paginile si categoriile pentru acestea din modulul Content.

Reply with quote
Post Posted: Friday 14 March, 2008 20:05

Pai si n-ai putu sa-mi spui de la inceput ca vorbesti de fisierul ala.
Deci cam asta se intampla cand cineva nu da toate detaliile despre problema lui.

In primul rand ai spus ca ai "creat un Bloc asociat modulului Content".
Tu trebuia sa zici ca ai creat un bloc de tip "Content" din lista[dropdown-ul] cu blocuri....cu totul altceva
Na in fine deschide blocul ala[fisierul block-Content.php] si inlocuieste linia

Code:
sql_query("SELECT pid, title FROM " . $prefix . "_pages WHERE active='1'");

cu linia
Code:
sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_pages WHERE cid=id_categorie AND active=1 ORDER BY title ASC");

Adica exact ce ti-am zis mai inainte numai mai inainte am crezut ca te pricepi un pic[din moment ce ai zis ca ai "creat" blocul]...ti-am dat doar un indiciu despre query-ul sql.

SA NU UITI SA ACTIVEZI intai paginile din categoria 'Principala' daca vrei sa se vada ceva in block.
SA NU UITI SA SCHIMBI id_categorie din linia de sus cu numarul de ordine al categoriei 'Principale'

Reply with quote
Post Posted: Friday 14 March, 2008 20:22

Multumesc mult pentru ajutor, am rezolvat problema. E mai greu la inceput si, neavand timpul necesar sa invat phpnuke pe indelete, apreciez suportul si timpul acordat. Poate reusesc sa ma revansez cumva. O seara buna in continuare.

Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Page Generation: 0.49 Seconds