Salutare Aikons sunt blastwood de la tine din lista la YM si vreau si eu addon ul ala de securitate si anume Admin Secure lam cautat pe google si nu il gasesc zimi si mie de unde il pot lua plss
florin_see
Friday 27 January, 2006 12:54
Posted: Friday 27 January, 2006 13:04
[quote="florin_see"]Salutare Aikons sunt blastwood de la tine din lista la YM si vreau si eu addon ul ala de securitate si anume Admin Secure lam cautat pe google si nu il gasesc zimi si mie de unde il pot lua
Apropo si daca ai putea sa imi mai dai si HackerAssassins ar fi pefrfec
Ms si mult bafta
Hacker Assasins nu mai exista si nu era un program/modul ci era un sit[un grup] care a pus la dispozitie o versiune putin modificata de php-nuke. Il gasesti pe www.phpnuke-downloads.ro la Downloads[cred ca se numeste phpnuke 7.5.1.2.0 sau ceva de genul asta].
Aikon Site Admin
Friday 27 January, 2006 14:56
Posted: Saturday 28 January, 2006 00:58
Si inca ceva vroiam sa te mai rog [ am uitat ] vreau si eu un add on cu care sa ma loghez ca admin pe site gen asta = www.ten28.com/iovaj.php nu apare pagina se logheaza cu ceva
Ms Mult
florin_see
Saturday 28 January, 2006 00:58
Posted: Saturday 28 January, 2006 14:32
Chestia aia nu ii un addon.
Ii ceva lagat de permisiunile de acces specificate in fisierul .htaccess dintr-un folder pe sit. "Foldere protejate cu parolă prin intermediul fisierului .htaccess."
Se pot face o serie de chestii prin intermediul acestui fişier.
Dă o căutare pe google pentru mai multe detalii legate despre fisierul .htaccess.
Sunt o gramadă de tutoriale în privinţa asta, pe net.
The time now is Monday 21 May, 2012 21:25 | All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum