PHP-Nuke Services - Addons, Modules, Blocks Vizitati www.westdesign.ro Select Interface Language:EnglishRomanian
  Login or Register HomeForumsDownloadsYour AccountWeb LinksContact   
SectionsShow\Hide
MultiheadlinesShow\Hide
LoginShow\Hide
~ Welcome, alien
Nickname Password
(Register)

~ Membership:

Greetings to the newest member jincesoft
~ New Today: 0
~ New Yesterday: 0
~ Overall: 4306

~ People Online:
~ Visitors: 7
~ Members: 0
~ Total: 7
~Aikon is offline
on Yahoo Msg.
Link to meShow\Hide

aikons.net
Search in FeedsShow\Hide
Search in feeds
HistoryShow\Hide
On 21 May

Speed Up   Pause   Speed Down
DictionaryShow\Hide
Enter the word

Romanian users only

- aikons.net - PHP-Nuke Services Forum Index

Reply to topic Page 1 of 1
Cum anume pot restrictiona accesul la anumite surse?
Message Author
Reply with quote
Post Posted: Sunday 26 February, 2006 09:21

Buna ziua din nou Smile

Doresc sa adaug pe site (stiti care nu va mai dau adresa Razz ) niste videos. As dori ori sa restrictionez accesul (si nu stiu cum - trebuie sa fac in asa fel incat omul doar sa poata vedea nu si downloada! deci in nici un caz javascript sau alt ceva ce inseamna client side; ma puteti indruma catre niste scripturi care sa ma ajute?) O alta varianta ar fi sa fac cu plata, dar ceva mai diferit: adica omul sa plateasca ori de cate ori vede video-ul! Deci nu ii dau sansa de a-l downloada ci doar de a-l vedea! Doresc niste sfaturi daca se poate. De asemenea inca nu stiu cum se "lucreaza" cu plata online Sad chiar is zero la "faza asta".

O zi buna Smile

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post Posted: Sunday 26 February, 2006 16:08

Quote:
trebuie sa fac in asa fel incat omul doar sa poata vedea nu si downloada!

Nu stiu daca poti asa pentru ca in momentul in care vede clipul, il vede practic de la el din cache-ul browserului, asa ca deja il are la el pe calculator.

Quote:
O alta varianta ar fi sa fac cu plata, dar ceva mai diferit: adica omul sa plateasca ori de cate ori vede video-ul!

Pai sa plateasca intai si ii trimiti prin mail fisierul. Nu cred ca o sa ai multi clienti, dar daca sa zicem ca ai avea multi eu zic ca merita efortul. Mie mi-ar place sa stau toata ziua pe net si sa trimit fisiere avand in vedere ca fiecare ii platit. Bineinteles ca se poate face asta si cu un modul care sa faca asta automat[adica verifica daca userul a platit, si ii trimite un mail cu un link unic de unde sa-si descarce direct fisierul] dar nu stiu daca vei putea face asta mai ales daca esti la inceput de drum.

Quote:
De asemenea inca nu stiu cum se "lucreaza" cu plata online chiar is zero la "faza asta".

Pai da pe google dupa asta si citeste ca sunt multe de spus.

View user's profile Send private message Visit poster's website
Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Page Generation: 0.47 Seconds