In ultimele 24 de ore blocul Curs valutar s-a incapatinat sa arate "Momentan, cursul valutar nu este disponibil". Se poate introduce o adresa alternativa de la care sa-si ia cursul in momentul in care link-ul de baza nu este functional?
gizuta1
Monday 18 July, 2005 17:03
Posted: Monday 18 July, 2005 19:37
Apare aşa pentru că sunt ceva probleme cu pagina de unde se face preluarea, de la online media.ro.
Gizuta1 wrote:
Se poate introduce o adresa alternativa de la care sa-si ia cursul in momentul in care link-ul de baza nu este functional?
Hmmm, bună idee.
Momentan blocul este făcut special pentru onlin media.ro însă poate că pe viitor am să includ chestia asta, cu mai multe adrese redundante.
Ce sa zic....momentan "puţină răbdare", poate rezolvă ei problema.
Aikon Site Admin
Monday 18 July, 2005 19:37
Posted: Friday 02 March, 2007 23:51
Am o problema cu aceste programe, am instalat phpnuke 7.6 si am ridicat scriptul pentru curs valutar dar se pare ca nu se plac amadndoua cand am activat scriptul nu mai vad apsolut nimic decat o pagina alba! de la ce sa fie problema?
Dan3
Friday 02 March, 2007 23:51
Posted: Saturday 03 March, 2007 00:10
Hmmm...nu stiu ce poate sa fie. In mod mormal pagina aia alba apare daca ai o eroare.
Nu poti cumva sa activezi afisarea erorilor ca asa nu prea imi dau seama.
Ca sa fie sigur am testat si eu pe situl meu acest block inca odata[chiar mai inainte] dar n-am primit nici o eroare.
The time now is Monday 21 May, 2012 22:06 | All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum