PHP-Nuke Services - Addons, Modules, Blocks Vizitati www.westdesign.ro Select Interface Language:EnglishRomanian
  Login or Register HomeForumsDownloadsYour AccountWeb LinksContact   
SectionsShow\Hide
MultiheadlinesShow\Hide
LoginShow\Hide
~ Welcome, alien
Nickname Password
(Register)

~ Membership:

Greetings to the newest member jincesoft
~ New Today: 0
~ New Yesterday: 0
~ Overall: 4306

~ People Online:
~ Visitors: 10
~ Members: 0
~ Total: 10
~Aikon is offline
on Yahoo Msg.
Link to meShow\Hide

aikons.net
Search in FeedsShow\Hide
Search in feeds
HistoryShow\Hide
On 22 May

Speed Up   Pause   Speed Down
DictionaryShow\Hide
Enter the word

Romanian users only

- aikons.net - PHP-Nuke Services Forum Index

This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. Page 1 of 1
pagina principala in php nuke 7.6.0.ro mod
Message Author
Reply with quote
Post Posted: Sunday 20 February, 2005 15:43

salut
am descarcat versiunea pusa de tine la dispozitia userilor, insa, dupa instalare....deasupra banner-ului, in pagina principala, am urmatorul mesaj de eroare...
Code:

Warning: main(includes/nsnba_func.php): failed to open stream: No such file or directory in /srv/www/htdocs/mainfile.php on line 1237

Warning: main(): Failed opening 'includes/nsnba_func.php' for inclusion (include_path='.:') in /srv/www/htdocs/mainfile.php on line 1237

iar diacriticile nu se vad, ci sunt alte semne decat diacritice.........[/code]

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post Posted: Sunday 20 February, 2005 17:09

Initial am pus in acest pachet Modulul Banner_Adds de la nukescripts insa am renuntat la el, dar am uitat sa fac rectificarea si in fisierul mainfile.php
Deci la sfarsitul acestui fisier cauta bucatita de cod urmatoare si sterge-o.
Code:
//Banner Ads
     if ($forum_admin == 1) {
         include("../../../includes/nsnba_func.php");
     } elseif ($inside_mod == 1) {
         include("../../includes/nsnba_func.php");
     } else {
         include("includes/nsnba_func.php");
     }

Mersi pentru feedback!!!

Cat despre diacritice cred ca nu ii setat bine browserul tau:

View-->Encoding-->Central European-->ISO-8859-2

View user's profile Send private message Visit poster's website
Reply with quote
Post Posted: Wednesday 23 February, 2005 09:44

Nicu, am instalat pachetul tau pana la un punct si funnctioneaza, insa ma bat de urmatoarea problema...am sters admin.php si mainfile.php, am redenumit fisierele admin.php.secure si mainfile.php.secure, apoi am trecut la editare lui asconfig,php. Aici, sincer nu stiu ce sa trec la acele optiuni care trebuiesc editate. ce trebuie sa trec, caci, la la intrarea pe site....sa zic www.daniel.ro/asec.php , desi eram logat ca god nu mi se permitea intrarea pe pagina respectiva. Apoi la o reincercare de logare primesc mesajul de eraore ca nu se gaseste nici un utilizator cu acel id . ce sa fac?

Reply with quote
Post Posted: Wednesday 23 February, 2005 12:29

Pe scurt: dupa ce ai facut upload la pachet; ai rulat nuke-ro.sql; ai editat config.php; apoi creezi adminul GOD; apoi te loghezi ca si administrator[acuma nu dupa ce redenumesti cele doua fisiere admin.php si mainfile.php]; apoi stergi cele 2 fisiere admin si mainfile si le redenumesti pe cele cu extensia .secure; apoi editezi fisierul aconfig.php
In pricipiu ai de editat 4 randuri, in includes/asconfig.php:
Code:

$asec_dbconfig = "aici_pui_cum_vrei_sa_se_numeasca_tabelul_pentru_configurare_ Admin_Secure_din_baza_de_date_secure_dbconfig";
$asec_dbtable  = "aici_pui_cum_vrei_sa_se_numeasca_un_alt_tabel_pentru_ Admin_Secure_din_baza_de_date";
$asec_rand1    = "aici_pui_sir_de_caractere";
$asec_rand2    = "aici_pui_sir_de_caractere";

Dupa editarea lui asconfig.php si incarcarea lui pe sit, se va rula asec.php [abia atunci se vor crea tabelele necesare pentru Secure Admin cu numele ales mai devreme[mai sus]]. Si in final se redenumeste asec.php cu vrei tu numai sa ramana extensia. Si apoi schimbi permisiunile CHMOD pentru directoarele mentionate in install.

La instalare trebuie sa respecti ordinea pe care am scris-o in install.txt altfel nu va merge!!!!

Reply with quote
Post Posted: Thursday 24 February, 2005 08:50

Nicu, am incercat sa fac totul de la incepu, insa.....cred ca nu functioneaza din alte motive!!!
De ce cred asta?Pt. simplul fapt ca am creat admin-ul portalului, dar la logarea ca admin primesc mesajul de eroare ca nu se gaseste nici un utilizator corespondent. Precizez ca baza de date am facut-o cu comanda
Code:

./mysql -u root -p nuke < /srv/www/htdocs/sql/nuke-ro.sql

La o verificare cu phpMyAdmin tabelele au fost create in baza de date respective.M-am uitat la privilegii, e ok.Nu imi dau seama de ce primesc mesajul asta de eroare.Initial , am crzut ca e din cauza ca am sters admin.php si mainfile.php, de aceea am postat postul dinainte, insa acum ....se pare ca nu e asa.Deasemenea, vreau sa iti spun ca php-nuke 7.6.0 versiunea oficiala functioneaza perfect la mine pe sistem.

Reply with quote
Post Posted: Thursday 24 February, 2005 12:34

Dar unde lucrezi local sau pe un server pe net?

Daca lucrezi pe local ai de facut niste chestii in plus!!!!!

Uita-te in tabelul _authors sa vezi daca s-a creat intradevar adminul.

Trebuie sa creezi adminul inainte de rula asec.php si inainte de redenumirea celor doua fisiere, pentru ca altfel nu mai poti sa intrii in panoul de administrare a sitului [Secure admin trebuie sa aprobe orice administrator nou creat, dar daca nu ai deja un admin creat nu poti sa accesezi panoul de administrare din Admin Secure].

Reply with quote
Post Posted: Thursday 24 February, 2005 13:42

Uite ce scrie aici in install.txt incepand de la punctul 4.
Quote:
4. La intrarea pe sit [dupa introducerea in bara de adrese www.situl_tau.ro] se va creea administratorul GOD;

4. Va logati ca si administrator GOD [In continuare nu se va inchide fereastra browserului!!!].

4. Se sterg [prin ftp] fisierele admin.php si mainfile.php din directorul radacina.[DA, ai inteles bine!!!!]

5. Se redenumesc fisierele >admin.php.secure< si >mainfile.php.secure<, care se gasesc in directorul radacina a sitului, astfel:

admin.php.secure ------in--->admin.php iar
mainfile.php.secure ----in--->mainfile.php

6. Se editeaza fiserul asconfig [care se gaseste in directorul /includes/asconfig.php] corespunzator cu indicatiile din cadrul sau.

7. Se ruleaza fisierul asec.php [introducandu-se in bara de adrese a browserului www.situl_tau.ro/asec.php] si se respecta indicatiile care se dau in continuare.
ATENTIUNE!!!! Acest fisier poate fi rulat numai daca sunteti logat ca si administrator GOD.

Ordinea corecta a operatiilor insa este urmatoarea, acuma am sa remediez si in pachetul pus la download:

Quote:
4. La intrarea pe sit [dupa introducerea in bara de adrese www.situl_tau.ro] se va creea administratorul GOD;

5. Va logati ca si administrator GOD [In continuare nu se va inchide fereastra browserului!!!].

6. Se editeaza fiserul asconfig [care se gaseste in directorul /includes/asconfig.php] corespunzator cu indicatiile din cadrul sau.

7. Se ruleaza fisierul asec.php [introducandu-se in bara de adrese a browserului www.situl_tau.ro/asec.php] si se respecta indicatiile care se dau in continuare.
ATENTIUNE!!!! Acest fisier poate fi rulat numai daca sunteti logat ca si administrator GOD.

8. Se sterg [prin ftp] fisierele admin.php si mainfile.php din directorul radacina.[DA, ai inteles bine!!!!]

9. Se redenumesc fisierele >admin.php.secure< si >mainfile.php.secure<, care se gasesc in directorul radacina a sitului, astfel:

admin.php.secure ------in--->admin.php iar
mainfile.php.secure ----in--->mainfile.php

s.a.m.d....................

Imi cer scuze ca te-am facut sa-ti pierzi timpul insa cu ocazia asta am mai remediat o chichita. Daca vrei sa vezi cum arata situl gata instalat poti sa-l vezi aici

Reply with quote
Post Posted: Thursday 24 February, 2005 23:24

Nicu,lucrez pe un sistem local.... evident ca prima data am fost logat ca si god,(nu am inchis fereastra berowserului) si pe urma, cand am vrut sa deschid pagina www.exemplu.ro/asec.php primeam mesajl de eroare "permission denied" Apoi, cand am intrat din nou sa ma loghez, primeam mesajul ca nu este gasit un id corespondent.....
tabelul authors arata cam asa, eu zic ca s-a creat adminul...
Code:

nuke_authors
Field   Type   Null   Default   
aid     varchar(25)   No        
name     varchar(50)   Yes    NULL    
url     varchar(255)   No        
email     varchar(255)   No        
pwd     varchar(40)   Yes    NULL    
counter     int(11)   No    0    
radminsuper     tinyint(1)   No    1    
admlanguage     varchar(30)   No    

Reply with quote
Post Posted: Thursday 24 February, 2005 23:39

Situl de la www.aikon.fnet.ro l-am instalat astazi.
Chiar azi.
Ca sa vad ce probleme pot sa apara la instalare. Si merge. Chiar sunt multumit de ce am facut Smile, arata bine.

Daca lucrezi pe local trebuiesc facute niste schimbari.
Spre exemplu daca php vine separat de Apache asa cum am eu acasa atunci trebuie adaugata o linie in plus in mainfile.php.
De asemenea trebuie comentata o linie in includes/sentinel.php.

Incearca sa respecti pasii mai sus enumerati si ar trebui sa mearga.

Din ce mi-ai aratat tu mai inainte rezulta ca exista tabelul _authors. Dar asta nu inseamna ca si exista ceva in el. Totusi din moment ce ai fost logat ca si god admin inseamna ca s-a creat.

Daca faci o noua incercare sterge eventual baza de date pentru PHP Nuke RO MOD inainte.

This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Page Generation: 0.55 Seconds